BAMBUSZ FALBURKOLAT

Ez egy különleges, energetikailag kedvező, természetes, környezetbarát és tartós anyag, amely megfelel bármilyen belső tér díszítésére. A bambusz falburkolat kézi kidolgozással rattanpálmából, kókuszpálmából és cellulózból készül. Ezzel az egyedi anyaggal burkolhatunk falat, mennyezetet, bútorhomlokzatot vagy akár kádparavánt is. Találkozási pontok, repedések, egyenetlenségek takarására, díszítésre, térrészletek keretezéséhez, enteriőr részletek kialakítására, valamint rögzítésre a bambuszból készült profilok és piramisok rendszerét javasoljuk.

Katalógusok, prezentációk

A bambusz falburkolat termékcsoportok bemutatása.

Termékminta galéria

A Cosca A’miro kollekciót –  a bambusz, a pálma és rattanpálma falburkolatok képviselik. A lamellák szélessége 3-17 mm. A alap egy speciális, különleges gézanyag, amelyen ragasztott lamella csíkok vannak. Az összes szín természetesen előállított, színezőanyagoktól mentes. Bármilyen típusú festékkel festhetőek. A felhelyezés speciális ragasztóval történik, amely nem igényel különleges szaktudást.

Enteriőr galéria

A bambusz falburkolat segítségével nem csak a falakat, hanem a mennyezetet, a bútorokat, a fürdőszobákat, a loggiákat, egyéb belsőépítészeti elemeket is díszíthet. Köszönhetően az univerzális színeknek és a felhasznált természetes anyagok olyan sajátosságainak, mint a nedvesség- és a kopásállóság.