BAGUETTEK, SZEGÉLYEK, DÍSZLÉCEK ÉS PANELEK

A Cosca Art enteriőr baguette-t úgy tervezték, hogy díszítse a belső felületeket, a bútorokat, az ajtókereteket, az ablakokat, valamint, hogy elfedje a találkozási pontokat. A polisztirol és a faszén kombinációja a terméket biztonságossá teszi és megőrzi a belső ökológiai tulajdonságait.

Az eredeti minták és díszek, valamint a különböző fafajták árnyalatai – a világostól a teljesen telt sötétig – belső kifinomultságot és eleganciát nyújtanak. Bemutatjuk Önnek a Cosca Art stukkó dekoráció teljes kollekcióját, amelyekkel a mennyezettől a padlóig díszítheti falfelületeit.

Egyszerű felhelyezése szakmai tudást nem igényel, ennek ellenére lehetőséget biztosít számos eredeti dizájn megvalósításához a falak károsítása nélkül.

Katalógusok, prezentációk

A baguette termékcsoport bemutatása.

Termékminta galéria

A Cosca Arti katalógus Travertin, Hermitage, Ionica, Vienna Wood, Antique és Scandinavia kollekciók különböző típusú stukkó díszítéseit tartalmaza: mennyezeti szegélyeket, díszléceket, sarokszegélyeket, szegélyeket, peremeket, baguetteket, tagozott párkányokat, valamint padlószegélyeket – mintegy 800 terméket. Keretek és dekoratív panelek kaphatók az enteriőr speciális elemeinek díszítéséhez.  Ezen kívül a Cosca Art stukkó bútorok és egyéb belső elemek díszítésére is használható.

Enteriőr galéria

A Cosca Art stukkó dekoráció egyaránt alkalmas a klasszikus valamint a népszerű eklektikus stílus megvalósítására. Kombinálja a különböző típusú stukkó díszítéseket, hogy egységes, harmonikus kialakítást hozzon létre!